Hogia news

Nytt sammarbete med Hogia

Hogia valde arcMember som partner för medlemssystem! Nu inleds ett samarbete med arcMember, för föreningar som även fortsättningsvis är i behov av ett lättanvänt medlemssystem.

Nytt sammarbete med Hogia

Vi har gjort ett förmånligt paketerbjudande som inkluderar att vi för över ert medlemsregister från Hogia Förening till arcMember - vi kopplar upp oss mot er dator, hämtar över registret och migrerar era medlemmar till arcMember. Självklart hjälper vi också till att sätta upp medlemsskapen och förbereda för avisering av såväl medlemsavgift som eventuella deltagaravgifter så att övergången till arcMember blir smidig. 

För er som som använder Hogia Smart har vi en integration som gör att underlag till bokföringen förs över med automatik från arcMember utifrån affärshändelser såsom avisering eller inbetalningar. 

Läs mer om Hogia Smart på https://smalloffice.hogia.se/produkter/smart-bokforing/

Nya funktioner i Eventmodulen

19 July 2021

Nu stöds även gruppanmälan i anmälningsformuläret kopplat till ett event. Dessutom kan man ange om eventet ska kräva aktivt medlemskap eller vara öppet även för icke-medlemmar.

Säkerhet framför allt

01 February 2021

Flertalet av våra kunder värderar säkerheten högt. Det gör också vi! Det finns en rad åtgärdar som vi tar för att kunden ska känna sig trygg i sitt medlemsregister och veta att det inte hamnar i orätta händer.

Scrolla till toppen