Ung Cancer effektiviserar stipendiehanteringen

19 July 2023

Ung Cancer är en medlemsorganisation för unga vuxna som drabbats av cancer och som lever nära någon med cancer. Bland annat kan man söka ekonomiskt stöd för drabbade som har svårt att få ekonomin att gå ihop. arcMember kan hantera mer komplexa ansökningsförfarande som involverar signering med Bank ID, attestering etc.

Vi välkomnar Afasi-förbundet. 

19 April 2023

Efter en noggrann upphandling där funktionalitet, användarvänlighet och kostnad vägts samman, så landade valet för Afasi-förbundet på arcMember som nytt medlemssystem. Vi är naturligtvis väldigt glada och ser fram emot ett fint och långvarigt samarbete med ytterligare en patientorganisation.

Månadsgivare via Autogiro

26 December 2022

Vårt färdiga formulär för att registrera sig som månadsgivare lägger ni enkelt på er hemsida. I formuläret väljer man belopp, anger sina uppgifter samt ger sitt medgivande för Autogiro via BankID. arcMember sköter själv dragningarna via Bankgirot varje månad. 

Flexibel lösning till anpassade gåvobevis

16 December 2022

Vi kan nu skicka gåvobevis digitalt såväl som postalt med automatik då ni får in gåvor via våra varianter på gåvoformulär. Vi har också olika lösningar på gåvobevis kopplade till kampanjer - kontakta oss så kan vi föreslå en lösning!

Ha korrekta personuppgifter om era medlemmar

08 December 2022

För många föreningar är korrekta personuppgifter till sina medlemmar viktigt. Eftersom arcMember stödjer såväl export av uppgifter till SPAR för uppdatering och även import av returfilen från SPAR så blir uppdateringen väldigt smidig.

Nya funktioner i Eventmodulen

19 July 2021

Nu stöds även gruppanmälan i anmälningsformuläret kopplat till ett event. Dessutom kan man ange om eventet ska kräva aktivt medlemskap eller vara öppet även för icke-medlemmar.

Nytt sammarbete med Hogia

18 February 2021

Hogia valde arcMember som partner för medlemssystem! Nu inleds ett samarbete med arcMember, för föreningar som även fortsättningsvis är i behov av ett lättanvänt medlemssystem.

Säkerhet framför allt

01 February 2021

Flertalet av våra kunder värderar säkerheten högt. Det gör också vi! Det finns en rad åtgärdar som vi tar för att kunden ska känna sig trygg i sitt medlemsregister och veta att det inte hamnar i orätta händer.

Scrolla till toppen