Meny
Menu

Medlemsregister online

Sverige är ett land fyllt av föreningar och intresseorganisationer, och alla som någon gång har engagerat sig vet hur mycket jobb det kan innebära, och att det delvis handlar om kontorsarbete. Ett bra medlemsregister gör jobbet lättare!

 

arcMember är ett dynamiskt medlemsregister som kan anpassas efter din förening, organisation eller kundklubb. Många finner funktionerna i vårt basutförande tillräckliga, men styrkan i arcMember är att i stort sett allt du ser går att konfigurera. arcMember är uppbyggt på sådant sätt att vi i de allra flesta fall kan tillmötesgå våra kunders specifika krav på funktionalitet och presentation utan problem!

 

arcMember är ett användarvänligt medlemsregister vilket i grund och botten handlar om ett gränssnitt som är anpassade efter dig som kund, så att arbetsuppgifter kan underlättas, bli säkrare och korrekt utförda. Hos oss är användarvänlighet ett alltid pågående arbete. Vår designer försöker att betrakta och bedöma kundernas behov på kort och lång sikt, för att därefter komponera en design som uppfyller aktuella krav. Vi vill att arcMember ska vara en glädje att arbeta i!

 

arcMembers är ett mobilt medlemsregister online som som tillgängligt för dig och dina medlemmar dygnet runt. Allt är förstås webbaserat så ni behöver inte ansvara för teknik, installationer, backup eller liknande. Ett användarkonto och en internetanslutning är allt som behövs oavsett vart du befinner dig i världen. 

 

arcMembers har en överskådlig prismodell som till att börja med bygger på antalet individer i ditt medlemsregister. Vi vill att du ges kontroll över din utgift i både med -och motgång. Utöver detta kan du som Enterprise-kund koppla på ett flertal olika funktionsmoduler som debiteras med fast kostnad per månad. På så sätt vill vi säkerställa att du inte betalar för funktioner som du inte använder. 

 

Funktionsmoduler

 

Demofiler

Se någon av våra demofilmer för ytterligare beskrivning av arcMember.
» Se film

Programversioner

Se en jämförelser över våra olika versioner av arcMember.
» Jämför versioner

White paper

För er som vill veta lite mer.
» Ladda ner white paper
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.