Meny
Menu

Kundspecifik konfiguration 

arcMember är ett dynamiskt medlemsregister som kan anpassas efter din förening, organisation eller kundklubb. arcMembers grundutförande täcker de vanligaste behoven hos våra kunder, men för dig som behöver har vi möjlighet att konfigurera systemet efter dina verksamhetsunika behov genom kundstyrda mallar.

 

Listor och sökformulär

 

arcMember kretsar i grund och botten kring individer och att kunna söka bland dessa individer är en grundförutsättning. Nästan all data som registreras i arcMember är sökbar. Sökformuläret innehåller därför ett stort antal fält som kan användas var för sig eller i kombination med varandra. De mest frekvent använda sökfälten ligger alltid synliga medan resterande fält finns att tillgå genom att klicka på ”Fler sökkriterier”. 

 

Sökresultatet visas som en tabell under sökformuläret. Tabellen ger dig en snabb översiktsbild utan att gå djupare in i systemet, och redan från samma vy kan du skriva ut ditt resultat som en excelfil. Anpassade kolumner ger oss möjlighet att hämta och presentera data på ett användaranpassat sätt, också data från externa system. 

 

Sokformular

 

Vyer och redigeringslägen

 

När du har lokaliserat en individ eller en grupp kan denna överblickas genom en egen översiktssida. I många fall är behovet av att lagra data större än vad som är hanterbart på en sida - en vänstermeny hjälper dig att organisera informationen.

 

Visning

Programversioner

Se en jämförelser över våra olika versioner av arcMember.
» Jämför versioner

White paper

För er som vill veta lite mer.
» Ladda ner white paper
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.