Meny
Menu

Rätt medlemsregister för din förening!

Sverige är ett land fyllt av föreningar och intresseorganisationer, och alla som någon gång har engagerat sig vet hur mycket jobb det kan innebära, och att det delvis handlar om kontorsarbete. Ett bra medlemssystem gör jobbet lättare!

 

arcMember är ett flexibelt medlemsregister som kan anpassas efter din förening. För många är vårt basutförande tillräckligt, men styrkan i arcMember är att i stort sett allt du ser går att konfigurera. arcMember är uppbyggt på sådant sätt att vi kan tillmötesgå också våra kunders specifika krav utan problem!

 

arcMembers har en kundanpasasad prismodell som till att börja med bygger på antalet individer i ditt medlemsregister. Vi vill ge dig kontroll över din utgift i både med -och motgång. Utöver detta kan du som Enterprise-kund koppla på ett flertal olika funktionsmoduler som debiteras med fast kostnad per månad. På så sätt vill vi säkerställa att du inte betalar för funktioner som du inte använder.

 

Funktionsmoduler

 

Demofiler

Se någon av våra demofilmer för ytterligare beskrivning av arcMember.
» Se film

Programversioner

Se en jämförelser över våra olika versioner av arcMember.
» Jämför versioner

White paper

För er som vill veta lite mer.
» Ladda ner white paper
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.