Meny
Menu

Säkerhet framför allt

Flertalet av våra kunder värderar säkerheten högt. Det gör också vi! Det finns en rad åtgärdar som vi tar för att kunden ska känna sig trygg i sitt medlemsregister och veta att det inte hamnar i orätta händer.


Main Image

Den tekniska infrastruktur som arcMember tillhandahåller svarar mot de högst ställda kraven. Driften sker i en av Sveriges säkraste serverhallar och servermiljön är skyddad bakom toppmoderna brandväggar där samtliga lösenord och all trafik är krypterad.
Den operationella säkerheten säkerställs genom strikta föreskrifter kring hur vi hanterar er data. Exempelvis flyttar vi aldrig er data ur våra lokaler och data hanteras enbart i vår egna miljö som är åtkomlig bara via VPN.

At
tt enbart skydda personuppgifter med användarnamn och lösenord kan upplevas otilräckligt för flera organisationer, ur ett dataskyddsperspektiv. Även om regelverket inte är glasklart (Datainspektionen: Enligt dataskyddsförordningen ska den som behandlar personuppgifter vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifterna.). Därför erbjuder vi både tvåfaktorsautentisering (via engångskod på SMS) och Bank-ID som inloggningsalternativ. 

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.