Meny
Menu

Funderar du på att testa arcMember? Missa då inte vår februarikampanj!

Nu blev det ännu mer förmånligt att skaffa arcMember. Teckna avtal under februari månad så får du som ny kund 20% rabatt på månadskostnaden - under hela 2020!


Main Image

Förutom att vara Sveriges bästa och mest kompletta medlemsystem, så är vi definitivt det mest prisvärda! Med rabatten som du får under februari månad blev det precis ännu billigare att få ordning på dina medlemslistor, nyhetsbrev, MUCF-rapporter, eventbokningar, fakturor och inbetalningar - funktioner som ofta skapar onödigt mycket administration i vardagen. På så sätt får ni det bästa redskapet för att växa som förening. Kort sagt så hjälper arcMemnber er att kunna fokusera på det som är viktigast - er verksamhet!

 

Därutöver uppfyller systemet de nya kraven från GDPR, en trygghet för dig som sitter på ett medlemsregister i gammalt system och känner en oro inför den nya dataskyddsförordningen som trädde i kraft den 25 maj 2018.


Kontakta oss så kör vi igång!

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.