Meny
Menu

Maxa din utvilade hjärna efter ledigheten!

Det kan vara tufft att komma tillbaka till jobbet efter sommar och semester. Även om vi förstår att du nog har saknat arcMember är det inte konstigt om du känner dig tröttare än vanligt framåt eftermiddagen när vardagsrutinerna och kraven på arbetsplatsen tränger sig på igen.


Main Image

Efter lite terapeutiska googlingar hittar jag massor av praktiska tips på hur övergången kan göras smidigare.

 

Samtidigt är det väl precis som vanligt att hälsosam mat, vardagsmotion och ordentligt med sömn och återhämning är viktigast. Just sådana basala saker verkar dock få artiklar - om ens någon - ta upp bland sina praktiska tips så det får bli vårt råd till er alla som kämpar mot höst och jobbdepression.

 

Ett annat tips är att ta tillfället i akt och fundera på vilka förändringar och förbättringar du skulle vilja se i arcMember nu i höst.

 

Precis när du har kommit tillbaka till jobbet efter ledigheten har du en fantastisk möjlighet att ta dig an de större utmaningarna. Använd din utvilade hjärna och dina nya perspektiv för att förbättra tröga processer och kapa onödiga arbetsmoment. Fundera då också på hur hanteringen i medlemsregistret kan bli ännu bättre för just dig och din förening och hör av dig till oss med dina förslag och tankar!

 

>> Kontakta oss <<

 

På Westarcs kontor är tre av oss tillbaka och från och med nästa vecka är vi fulltaliga! Vi ser mest av allt fram mot att jobba tillsammans med alla våra fantastiska kunder under hösten. Vi har redan ett antal spännande utvecklingsprojekt som ni kommer att få höra mer om allt eftersom att de färdigställs.

 

 

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.