Meny
Menu

Förbättrad medlemshantering för våra föreningar!

Under våren har vi utvecklat arcMember på flera områden. För att nämna något så har vår ekonomiska hantering fått ett rejält uppsving. Vi har också kraftigt förbättrat det aktiveringsflöde som många ungdomsföreningar behöver för att kunna rapportera korrekt medlemsstatistik för bidrag.


Main Image

Styrkan i arcMember sitter inte bara i den kraftfulla grunden, utan också i att det så anpassningsbart när gamla behov förändras och nya behov dyker upp. Vi jobbar nu med att lyfta alla kunder till vår nya version. 

 

Schemaläggning av fakturautskick: Bestäm själv när och hur ofta dina fakturor och påminnelser ska gå iväg.

Distributionssätt av fakturautskick: Skräddarsy hela fakturaflödet, ex. kan du skicka första påminnelsen som e-post och den andra som brev.

Automatisk inläsning av bankfiler: Använd dig av automatisk inläsning av bankfiler istället för att hantera importen manuellt. 

Tillgångskonton i konteringen: Har du flera intäktskonton som du vill kunna hålla isär? Addera flera tillgångskonton i vår bokföringsmodul.

 

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.