Meny
Menu

Skapa utskicksmallar för e-post och brev

arcMembers innehåller en Drag-and-Drop-funktion som hjälper dig att bygga upp professionella och grafiskt snygga utskick. Nu vill vi ge dig tipset att bygga upp mallar via samma verktyg som du sedan återanvänder för dina utskick. På så sätt sparar du tid och säkerställer att dina utskick följer samma struktur.


Main Image

De mallar du bygger upp kan du skapa för egen användning, eller så kan du ge andra registeradministratörer och/eller gruppadministratörer att använda din mall för sina egna utskick. På så sätt kan mallarna styras till att fungera som antingen globala eller lokala utskick. 

Utöver e-post kan vi förståss distribuerar ditt utskick via post också, för de individer som saknar e-post. Om du önskar. arcMember läser isåfall av aktuella mottagares e-post och ger dig information om hur många e-post som kommer att gå ut och hur många mottagare som är föremål för postutskick. Godkänner du urvalet så sköter vi resten!

Lycka till!

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.