Meny
Menu

Stor eller liten förening - ditt medlemsregister ska hjälpa dig lägga tid på rätt saker!

Din förening eller organisation för samman människor med liknande intressen eller behov samtidigt som individen kan ha personliga skäl till att vara medlem i just din organisation. Vi vill att du ska kunna fokusera på att utveckla dina medlemsvärden och tillmötesgå dina medlemmars behov.


Main Image

Så idag slår vi ett slag för att se över administrationen av dina medlemmar. Förstås gör vid det. Men vi tror oss ha en produkt som kan avlasta och hjälpa dig att nå ut med ditt budskap. arcMember passar alla föreningar! Vi hanterar både små och stora föreningar över hela landet, som alla har sin egen uppsättning funktioner - och vi kan hitta en nivå som passar dig! Du kan addera eller ta bort funktioner över tid och vår prismodell tar hänsyn till dina aktuella behov och din medlemsutveckling.

 

Stor eller liten förening - välkommen till oss för en god kopp kaffe och ett förutsättningslöst samtal kring vårt medlemsregister och era behov!

 

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.