Meny
Menu

Fakturor och avier via e-post eller brev

Som användare av arcMember så kan du bland annat erbjuda dina medlemmar faktura i pdf-format, direkt via e-post, i alternativ till brev. Det innebär en snabbare och smidigare hantering för både dig och din medlem. Dessutom är det mer kostnadseffektivt och du sparar på miljön genom att använda mindre papper och färre posttransporter.


Main Image

Med detta sagt vet vi att medlemsavgifterna är av avgörande betydelse för många av Sveriges föreningar, och att många människor är sämre på att betala fakturor som kommer in via e-post jämfört med fakturor som kommer som brev. Kanske försvinner de lättare bland annan e-post, samtidigt som många har en väl fungerande vardagsrutin för daglig post.   

Därför är vår rekommendation att du sänder den första fakturan som e-post och därefter skickar eventuella påminnelser via brev. På så sätt fångar du upp dem som missat din e-post av en eller annan anledning. Givetvis är detta en inställning du gör en gång. Därefter väljer systemet distributionssätt utifrån vart i faktureringsflödet individen befinner sig. 

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.