Meny
Menu

Lyckas med dina e-postutskick!

arcMember medlemsregister hjälper dig överblicka resultatet av ditt utskick och just nu jobbar vi för att bli ännu bättre på detta genom att utvidga funktionen för uppföljning och se över dess gränssnitt.


Main Image

Två konkreta tips på vägen: 

 

1. Glöm inte bort att kritiskt granska din ämnesrad och preheader,

det är de viktigaste faktorerna för att motagaren ska vilja öppna ditt e-post - den första texten mottagaren ser. Den måste väcka intresse och inbjudan. Det lönar sig att lägga ner lite jobb på ämnesrad och preheader, om ingen öppnar ditt mail spelar det ingen roll hur bra innehållet är.

 

2. Glöm inte bort att ditt utskick måste fungera också utan bilder,

i e-post är nämligen bildvisning ofta avstängd och mottagaren ser i ett första skede enbart din text, med bilderna som röda kryss. Du har kort tid på dig att skapa ett intresse och risken med för många bilder är att man inte blir lockad att öppna mailet, dvs hämta hem bilderna. Fundera vidare på om du kan lägga bilderna lite längre ner, så att ett rött kryss inte är det första man ser.

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.