Meny
Menu

SPAR aktualiserar ditt arcMember medlemsregister

Statens personadressregister, SPAR, är ett offentligt register som omfattar alla personer som är folkbokförda i Sverige, både svenska och utländska medborgare. Vår koppling mellan arcMember och SPAR hjälper dig att underhålla personuppgifterna i ditt medlemsregister.


Main Image

SPAR's aviseringstjänst förser dig med personuppgifter för att aktualisera, komplettera och kontrollera personuppgifterna i egna medlemsregister. Du börjar med att ange vilka personer som ska utsökas och exporterar dem till en elektroniskt fil med personnummer. denna laddar du upp hos SPAR. Aktuella uppgifter ur SPAR aviseras dig via återvändande fil. Uppgifter som lämnas ut är i regel endast namn och adress. Denna fil laddar ni avslutningsvis upp i arcMember, vilket genererar en automatisk uppdatering av aktuella personuppgifter.

 

Saknar du i dagsläget personnummer så kan du även personnummersätta ditt medlemsregister utifrån namn och adress, för att därefter enklare kunna underhålla dess uppgifter.   

Här kan du läsa mer: https://www.statenspersonadressregister.se/

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.