Meny
Menu

Versionshanterat medlemssystem

arcMember sparar en kopia av de ändringar som görs i ditt register och de äldre versionerna sparas på våra servrar. Detta innebär att om du av misstag ändrar något, eller om en annan administratör skriver över något som du har gjort, så kan du återställa detta.


Main Image

Men det finns fler viktiga fördelar med versionshantering, som kommer att bli än viktigare framöver. Därför jobbar vi nu aktiv med att utvidga också denna funktion.

 

I takt med att din förening växer, och administrationen delegeras till fler individer på både central och lokal nivå, så ökar behoven av spårbarhet. arcMember versionshanterar individer och grupper på så vis att det går att spåra ändringar, se vem som utfört dem och när, samt ångra dessa ändringar. På så sätt vill vi ge er fördelarna med en delegerad administration samtidigt som vi minimerar riskerna som delegeringen kan medföra. Slutligen ges ni den kontroll som krävs för att kunna ta ansvar för era individuppgifter. 

 

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.