Meny
Menu

Riktade SMS-utskick till dina föreningsmedlemmar

Påminnelse om årets medlemsavgift, information till dina medarbetare eller inbjudan till ett kommande event i medlemmens hemstad - med arcMember kan du skicka textmeddelanden till dina kontakter direkt från din dator.


Main Image

Förenkla hur du kontaktar dina kunder! Sms är ett perfekt hjälpmedel för att nå ut med snabb och viktig information till många samtidigt. Det kan spara dig mycket tid i telefonsamtal och skapa en direktrespons som du sällan åstadkommer genom e-postutskick. 

 

Skicka sms från samma dator som du redan sitter och jobbar vid! SMS ingår som tjänst för dig som Enterprise-kund. Tjänsten har varken startavgift eller månadskostnad utan kostar 0,39 per sänt SMS. Som avsändare kan du använda ditt namn, föreningens namn eller ditt eget mobilnummer. I det senare fallet kan mottagaren svara direkt till din mobil. Givetvis kan du filtrera dina mottagare och rikta dina utskick på samma sätt som vid e-post och brev. 

 

Testa, och se vad funktionen kan hjläpa dig med. 

  
 
Telefon

Använder du arcMember idag, men saknar något?

arcMember utvecklas hela tiden, och vi är intresserade av att känna till våra kunders behov. Kontakt oss gärna med ditt förslag för utveckling.
Spela

Nyfiken?
Du kan börja redan idag!

Du kan prova arcMembers grundmodul gratis i 20 dagar, utan att du binder dig till någonting.